3 GANGEN LUNCH

AANVANG 12.30 Velouté de carotte et mango avec une touche de cointreau Licht gebonden soep op basis van een runderfond met wortel en een zoetige mango afgewerkt met een wolkje cointreau Filet mignon de porc et chutney aux fruits rouges Malse varkenskophaas gegrild met acacia honing met een chutney van bessen vergezeld van verse groentjes en geroosterde aardappeltjes Crème brûlée au amaretto geflambeerde creme brulée bereidt met verse vanille en amaretto Prijs € 23.50

EENMALIG CONCEPT

UNIEKE LOKATIE IN DE BOSSEN We werken op basis van beschikbaarheid. Dit betekend dat wanneer de eerste datum vol zit, de tweede datum open komt te staan. Eerste datum: ZA 14 augustus Tweede datum: VR 13 augustus Derde datum: ZO 15 augustus ER ZIJN NOG EEN PAAR TAFELTJES VOOR DIT WEEKEND! Dit betreft het Diner 6 t/m 8 augustus

EVEN GEEN CONFRONTATIE

MET CORONA

Important: Wij voldoen aan alle gestelde corona eisen van de overheid en nemen deze te alle tijden serieus! Het concept is hierop ontwikkeld.

5 GANGEN DINER

AANVANG 18.00 Velouté de carotte et mango avec une touche de cointreau Licht gebonden soep op basis van wortel en zoetige mango afgewerkt met een wolkje cointreau Salade de jambon fumé artisanal et brie fondu avec une vinaigrette blue Curacao Salade van ambachtelijk gerookte rauwe ham en gesmolten brie, op een bedje van veldsla en een vinaigrette van blue curacao Morue aux épinards et pâtes Fluweel zachte kabeljauw haas op tagliatelle en bladspinazie in rietsuiker room Filet mignon de porc et chutney aux fruits rouges Malse varkenskophaas gegrild met acacia honing. Een chutney van bessen vergezeld van groentes en een geroosterd aardappeltje Creme brulée au amaretto Creme brulée aan tafel geflambeerd, bereidt met vanille en amaretto Prijs € 38.50

FOODZ IN THE WOODZ..

LUNCH & DINER

Deze zomer heeft F.LUX catering een fantastische

samenwerking gecreëerd met Ezelgasterij en

Camperplek aan de Maasheggen!

In deze tijd vinden wij het belangrijk dat het joie de

vivre gevoel van uit eten blijft bestaan. Hieruit is dit

éénmalige concept ontstaan om in eigen land het

buiten gevoel van vakantie te geven. Met de mooiste

hoogstaande culinaire gerechten van onze chef-kok.

Laat ons je meenemen in een onvergetelijke,

compleet verzorgde middag of avond uit. Maar ons

van blijdschap nog eventjes niet knuffelen.

Bel ons: 0644421244

post@FLUXcatering.nl © F.LUX catering

FOODZ IN THE

WOODZ..

LUNCH & DINER

Deze zomer heeft F.LUX

catering een fantastische

samenwerking gecreëerd met

Ezelgasterij en Camperplek

aan de Maasheggen!

In deze tijd vinden wij het

belangrijk dat het joie de vivre

gevoel van uit eten blijft

bestaan. Hieruit is dit

éénmalige concept ontstaan

om in eigen land het buiten

gevoel van vakantie te geven.

Met de mooiste hoogstaande

culinaire gerechten van onze

chef-kok. Laat ons je

meenemen in een

onvergetelijke, compleet

verzorgde middag of avond

uit. Maar ons van blijdschap

nog eventjes niet knuffelen.

Bel ons:

0644421244

post@FLUXcatering.nl © F.LUX catering

EENMALIG CONCEPT

UNIEKE LOKATIE IN DE BOSSEN We werken op basis van beschikbaarheid. Dit betekend dat wanneer de eerste datum vol zit, de tweede datum open komt te staan. Eerste datum: ZA 14 augustus Tweede datum: VR 13 augustus Derde datum: ZO 15 augustus ER ZIJN NOG EEN PAAR TAFELTJES VOOR DIT WEEKEND! Dit betreft het Diner 6 t/m 8 augustus

EVEN GEEN CONFRONTATIE MET

CORONA

Important: Wij voldoen aan alle gestelde corona eisen van de overheid en nemen deze te alle tijden serieus! Het concept is hierop ontwikkeld.

3 GANGEN LUNCH

AANVANG 12.30 Velouté de carotte et mango avec une touche de cointreau Licht gebonden soep op basis van een runderfond met wortel en een zoetige mango afgewerkt met een wolkje cointreau Filet mignon de porc et chutney aux fruits rouges Malse varkenskophaas gegrild met acacia honing met een chutney van bessen vergezeld van verse groentjes en geroosterde aardappeltjes Crème brûlée au amaretto geflambeerde creme brulée bereidt met verse vanille en amaretto Prijs € 23.50

5 GANGEN DINER

AANVANG 18.00 Velouté de carotte et mango avec une touche de cointreau Licht gebonden soep op basis van wortel en zoetige mango afgewerkt met een wolkje cointreau Salade de jambon fumé artisanal et brie fondu avec une vinaigrette blue Curacao Salade van ambachtelijk gerookte rauwe ham en gesmolten brie, op een bedje van veldsla en een vinaigrette van blue curacao Morue aux épinards et pâtes Fluweel zachte kabeljauw haas op tagliatelle en bladspinazie in rietsuiker room Filet mignon de porc et chutney aux fruits rouges Malse varkenskophaas gegrild met acacia honing. Een chutney van bessen vergezeld van groentes en een geroosterd aardappeltje Creme brulée au amaretto Creme brulée aan tafel geflambeerd, bereidt met vanille en amaretto Prijs € 38.50